06 11 00 14 28 info@opgeruimdwerken.nl

De drijvende kracht achter Opgeruimd Werken

Sophia van Thiel (1974) is professional organizer/werkplektrainer

Ik heb jarenlange ervaring als communicatieadviseur. Een opgeruimde en overzichtelijke werkplek gaf mij rust en overzicht, vooral in tijden van hoge werkdruk en organisatieveranderingen. In 2016 besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Ik volgde de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren (OPOP) en startte mijn eigen bedrijf: Opruimkriebels. Met veel plezier help ik drukke gezinnen om thuis weer grip te krijgen op hun spullen, zodat er weer rust en ruimte komt in huis en hoofd. 

Steeds vaker kreeg ik vragen over het opruimen van werkplekken en het plannen en organiseren van werk. Zo ontstond – naast Opruimkriebels – ook Opgeruimd Werken. Graag help ik jou bij het creëren van meer rust en overzicht op je werkplek zodat jijzelf weer de regie hebt over je werk.

Ik heb de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (OOZM) gevolgd en ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Dat geeft jou de zekerheid dat ik voldoe aan alle gestelde kwaliteitseisen.

Ik ben enthousiast, betrokken en praktisch ingesteld. Wil jij ook weer rust en overzicht krijgen op je werk? Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!

sophia-sign

Sophia van Thiel, professional organizer/opruimcoach in Den Haag en omgeving