06 11 00 14 28 info@opgeruimdwerken.nl

Coaching: grip op je dag

Heb je regelmatig van die momenten dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Word je geleefd door de waan van de dag? Wordt je agenda bepaald door anderen? Ben je druk met van alles maar blijft je echte werk liggen? Ben je het overzicht kwijt? Heb je last van onrust en stress op je werkplek?

Dan is een individueel coachingstraject ‘grip op je dag’ iets voor jou!

De coaching begint met een kennismakingsgesprek waarin ik je persoonlijke manier van werken en je wensen & verwachtingen inventariseer. Vervolgens kijken we welke aanpak het beste op jouw wensen aansluit. De aanpak varieert van gesprekken en praktische uitleg tot het samen actief aan de slag gaan. Er zijn meerdere methoden en technieken om je te helpen weer grip te krijgen op je dag!

Onderdelen die aan bod (kunnen) komen zijn 1) spullen en papieren op en naast je bureau, 2) je mailbox en e-mailvaardigheden, 3) het gebruik van je agenda en 4) aanpak van taken: prioriteren van werkzaamheden en het maken van een haalbare actielijst.

De coaching vindt plaats op je eigen werkplek.

Resultaat

Aan het eind van het coachingstraject – dat gemiddeld bestaat uit vijf afspraken verspreidt over een half jaar* – ervaar je meer rust en overzicht en heb je de regie over je werk terug.

*Het uiteindelijk aantal gesprekken hangt af van de hulpvraag en de voortgang in het traject.

Meer informatie

Heb je interesse in een coachingstraject ‘grip op je dag’ of wil je eerst meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.